Partners

Eindhoven Business AWARDS 2016 - 2017

Eindhoven Business AWARDS 2016 - 2017

Awards sponsor en supplier. 2017-2017. Het meest markante gebouw van Eindhoven. Met een perfecte catering en management. Voor al uw events, bijeenkomsten of feesten. 

Woods foto- en opmaakstudio

Woods foto- en opmaakstudio

Ruim 15 jaar is Woods Fotografie trouwe partner van PIONmedia. Zowel op fototechnisch gebied als op DTP niveau is Woods de uitgelezen partner. Zo neemt Woods de gehele editie van E' ven Geduld AUB! voor haar rekening. Zowel fotografisch als opmaaktechnisch.

Bezoek de website van Woods foto- en opmaakstudio

Stadspaviljoen

Stadspaviljoen

De 2e huiskamer van velen. Zo ook voor PIONmedia. Al meer dan 25 jaar the place to be voor een gezellige borrel, een lunch, feest, evenement of gewoon even met vrienden. Mediapartner 2018.

Bezoek de website van Stadspaviljoen

Baremans Wijnkoperij

Baremans Wijnkoperij

Partner in het leveren van wijnen en speciale voorkeur wijnen. Ook bij beurzen, recepties of horeca uw uitgelezen partner. Ook de nieuwe Wine stations zijn inmiddels gretig in aftrek.

Bezoek de website van Baremans Wijnkoperij

FC Eindhoven

FC Eindhoven

Onze FC. Ook al 25 jaar trouwe supporter en sponsor/partner van elkaar. Mede door het gezellige karakter van de Business Club een drempel die door velen genomen wordt.

Bezoek de website van FC Eindhoven

ACCS

ACCS

ACCS is partner van PIONmedia op het gebied van incassovorderingen. Dit Deurnese bedrijf heeft ook een exclusieve Business Room in het Philips Stadion waardoor netwerken ook op incassogebied mogelijk is.

Bezoek de website van ACCS