Partners

RADO

RADO

RADO hoofdsponsor Eindhoven Business AWARD!

Softmedia Interactive

Softmedia Interactive

Softmedia is een internetbureau voor web & mobiel uit Eindhoven. Wij zetten uw visie om in innovatieve websites en online applicaties die helpen doelen te bereiken en bedrijfsprocessen te stroomlijnen. Wij ondersteunen u van online strategie en webdesign tot en met ontwikkeling en hosting van uw website. Wij combineren uw kennis over uw doelgroep met onze kennis van internet om zo tot het beste resultaat te komen. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Laat het ons weten en neem contact met ons op! We zijn uitgerust met alle kennis om er voor te zorgen dat uw online ambities worden waargemaakt.

Bezoek de website van Softmedia Interactive

van der Valk Hotel Eindhoven

van der Valk Hotel Eindhoven

Wie kent niet de gezellige BusinessBorrel in de prachtige hoteltoren in het van der Valk Hotel. Maar ook het nieuwe congrescentrum en haar vele culinaire mogelijkheden kenmerkt de kwaliteit van dit hotel. Niet voor niets al jarenlang een trouwe partner van PIONmedia.

Bezoek de website van van der Valk Hotel Eindhoven

Stadspaviljoen

Stadspaviljoen

De 2e huiskamer van velen. Zo ook voor PIONmedia. Al bijna 25 jaar the place to be voor een gezellige borrel, een lunch, feest, evenement of gewoon even met vrienden.

Bezoek de website van Stadspaviljoen

Baremans Wijnkoperij

Baremans Wijnkoperij

Partner in het leveren van wijnen en speciale voorkeur wijnen. Ook bij beurzen, recepties of horeca uw uitgelezen partner. Ook de nieuwe Wine stations zijn inmiddels gretig in aftrek.

Bezoek de website van Baremans Wijnkoperij

FC Eindhoven

FC Eindhoven

Onze FC. Ook al 25 jaar trouwe supporter en sponsor/partner van elkaar. Mede door het gezellige karakter van de Business Club een drempel die door velen genomen wordt.

Bezoek de website van FC Eindhoven

ACCS

ACCS

ACCS is partner van PIONmedia op het gebied van incassovorderingen. Dit Deurnese bedrijf heeft ook een exclusieve Business Room in het Philips Stadion waardoor netwerken ook op incassogebied mogelijk is.

Bezoek de website van ACCS

Stichting Vrienden van de Thuiszorg!

Stichting Vrienden van de Thuiszorg!

Wordt donateur van de Stichting Vrienden van de Thuiszorg! Ook in onze welvaartsmaatschappij zijn er heel wat mensen die het zwaar te halen hebben. Mensen die een bloemetje verdienen. Maar laten we eerlijk zijn, met financiele ondersteuning zijn ze meer geholpen. Daar maakt de Stichting Vrienden van de Thuiszorg, zich graag sterk voor

Bezoek de website van Stichting Vrienden van de Thuiszorg!