Magazines

Eindhoven Business

"Eindhoven Business" is "People Business!"

Het zakelijke glossy magazine is bij uitstek de etalage voor openingen, recepties, congressen, Businessclub-bijeenkomsten en tal van andere grootschalige zakelijke evenementen die een zekere actualiteitswaarde in zich dragen. Daarnaast is er in Eindhoven Business ruimte voor onderwerpen die Business en ontspanning combineren. Een of 2 keer per jaar wordt er een XL versie uitgegeven. Tevens wordt er de Eindhoven Business Award uitgereikt.

 

Bekijk alle uitgaves van 'Eindhoven Business'

 

IN Eindhoven

IN Eindhoven! Nieuw glossy stadsmagazine met een bijzondere KIJK! op Eindhoven
E'ven Geduld AUB! is succesvol opgevolgd door de glossy IN Eindhoven.  Onze oplage is inmiddels 7500 en de verspreidingspunten benaderen bijna de 750. Dus elke Eindhovenaar krijgt een eerlijke 'kans' om dit eigentijdse magazine GRATIS te ontvangen. Vanaf het april nummer is het formaat van het magazine veranderd.

 

Bekijk alle uitgaves van 'IN Eindhoven'

 

Jumper! speciaal voor CSI Eindhoven

Ter gelegenheid van het paardenevenement werd de opdracht bij PIONMedia neergelegd om een eigen magazine te maken. Een 36 pagina's gevuld magazine over het het prachtige event. CSI Eindhoven is de nieuwe naam wat voorheen Concours Hippique heette. Tijdens het Hemelsvaartweekend werd er onder zomerse temperaturen topsport bedreven. 

Bekijk alle uitgaves van 'Jumper! speciaal voor CSI Eindhoven'