Wilt u deel uitmaken van onze EINDHOVEN BUSINESS CLUB? Een actief online en offline businessnetwerk in de regio Eindhoven?
OVERZICHT
Leon Schreppers

 

Leon Schreppers

Bedrijf:Verschuuren & Schreppers Bedrijfsmakelaars
Tel:040 211 11 12
Mobiel:06 51 32 01 16
Email:leon@verschuuren-schreppers.nl

 

Connect:

Verschuuren & Schreppers Bedrijfsmakelaars

 

Verschuuren & Schreppers Bedrijfsmakelaars

Verschuuren & Schreppers Bedrijfsmakelaars BV is een jong innovatief makelaarskantoor actief op de zakelijke vastgoedmarkt. De onderneming is in het jaar 2000 opgericht door Frank W.T.C. Verschuuren MRE MRICS en Leon A.M. Schreppers. Het kantoor is gevestigd in het Kennedy Business Center.

 

Het kantoor kenmerkt zich door een gezonde agressieve commerciële aanpak. Door de specialistische werkwijze en de directe betrokkenheid van de directieleden werkt men zeer resultaatgericht. Het kantoor positioneert zich in het hogere segment van de zakelijke vastgoedmarkt. Creativiteit, inventiviteit, betrouwbaarheid, deskundigheid en rendement per m2 zijn kernbegrippen.

 

Verschuuren & Schreppers Bedrijfsmakelaars BV maakt deel uit van een samenwerkingsverband van veertien zelfstandige regionale makelaarskantoren: Dynamis, Vastgoedconsultants en Makelaars. Dynamis richt zich op de landelijke zakelijke markt van vastgoeddiensten met als strategie: "landelijke dekking, regionale diepgang en uniforme werkwijze".  

<widget><id>/Nederland</id><onload>onLoadGoogleMap</onload></widget>
Adres:Emmasingel 13
Postcode:5611 AZ
Plaats:Eindhoven
Tel:040 211 11 12
Email:leon@verschuuren-schreppers.nl
Website:www.bedrijfsmakelaar.nu

 

Ga terug naar overzicht