Wilt u deel uitmaken van onze Business Club Strictly BUSINESS? Een actief online en offline businessnetwerk in de regio Eindhoven?
OVERZICHT
Richart Vleut

 

Richart van der Vleut

Bedrijf:Van der Vleut management bv
Mobiel:06 549 55 941
Email:info@vdvleut.nl

 

Connect:

Van der Vleut management bv

 

Van der Vleut management bv

Van der Vleut Onderhoud is niet meer weg te denken in de regio zuid Nederland, maar ook landelijk zijn wij met enkele specialismen actief.

 

Het bedrijf is opgericht in 1963 door L.W. van der Vleut als glazenwasserij, en door de filosofie van no-nonsense al snel uit gegroeid.

 

De huidige eigenaren Jos en Richart van der Vleut hebben de filosofie van vader nooit laten varen. Schoonmaken met alle neven activiteiten is een vak dat zich moet concentreren op het ontzorgen van haar klanten. Onze klanten moeten zich kunnen concentreren op hun core business en van de secundaire zaken geen last hebben noch daar energie in hoeven te steken.

 

Een beroemde uitspraak van onze oprichter is "ze moeten niet naar het schoonmaak bedrijf vragen maar naar de Vleut". Deze uitspraak omschrijft exact wat wij nastreven in onze relatie met onze opdrachtgevers. Zijn er werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden of zijn er calamiteiten dan is het de Vleut bellen en verder gaan met je eigen werk. Verder streven wij ernaar om ons niet op te stellen als de conventionele schoonmaak bedrijven. Het maken van werkprogramma's en frequentie werkschema's kunnen wij ook. Deze schema's krijgen onze medewerkers ook maar wij trainen ze om "strategisch" schoon te maken of hun werkzaamheden uit te voeren.

 

Hierbij nemen wij onze verantwoordelijkheid om ons te compromitteren aan deze schema's echter steken wij onze tijd niet in zaken die wel op het schema staan maar niet vuil zijn. De tijd die wij hiermee besparen steken wij in zaken die weliswaar niet aan de beurt zijn maar wel vuil zijn schoon te maken.

 

Met deze methode van werken krijgen onze opdrachtgevers dat wat wij beloven en veel extra.

Kort gezegd eerst nadenken dan schoonmaken.

<widget><id>/Nederland</id><onload>onLoadGoogleMap</onload></widget>
Adres:Schouwburg 8
Postcode:5508 JB
Plaats:Veldhoven
Tel:06 549 55 941
Email:info@vdvleut.nl
Website:www.vandervleut.nl

 

Ga terug naar overzicht