Wilt u deel uitmaken van onze Business Club Strictly BUSINESS? Een actief online en offline businessnetwerk in de regio Eindhoven?
OVERZICHT
Loes Huijbers

 

Loes Huijbers

Bedrijf:Hampshire Hotels & Holiday Inn Eindhoven
Functie:Sales Manager
Email:l.huijbers@hampshire-hotels.com

 

Connect:

Hampshire Hotels & Holiday Inn Eindhoven

 

Hampshire Hotels & Holiday Inn Eindhoven

Holiday Inn Eindhoven is in 2009 totaal gerestyled. Een vernieuwde en moderne uitstraling maar met de internationale allure en vertrouwde service die u van ons gewend bent. De uitvalsbasis voor uw verblijf in Eindhoven, zowel zakelijk als privé. Het resultaat van maanden renoveren mag gezien worden; een verfrissend, modern en luxe 4 sterren hotel met ruime kamers die van alle gemakken zijn voorzien en waar u tot rust kunt komen in de comfortabele bedden. Ook kunt u genieten van een culinair Frans diner in Brasserie FLO, een borrel drinken in de gezellige bar "The Living", relaxen in het verwarmde binnenzwembad of uw fysiek op peil houden in onze fitnessruimte.

Daarbij is Holiday Inn Eindhoven ideaal te bereiken vanuit alle windstreken. Gelegen tegenover het Centraal Station Eindhoven is het hotel bovendien vanaf Eindhoven Airport het dichtstbijzijnde hotel in het centrum van Eindhoven. Ook beschikken wij over een eigen parkeerplaats. Maar het hotel is niet alleen goed te bereiken, het is ook zeer centraal gelegen. U bevindt zich in mum van tijd midden in hartje Eindhoven. Hier vindt u alle ingrediënten voor een succesvolle zakenbijeenkomst, een geslaagd avondje uit of een dagje shoppen.

Namens het gehele team wensen wij u een prettig verblijf toe in ons hotel en we zullen er alles aan doen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

 

<widget><id>/Nederland</id><onload>onLoadGoogleMap</onload></widget>
Adres:Veldmaarschalk Montgomerylaan 1
Postcode:5612 BA
Plaats:Eindhoven
Email:l.huijbers@hampshire-hotels.com
Website:www.eindhoven.holiday-inn.com

 

Ga terug naar overzicht