Wilt u deel uitmaken van onze Business Club Strictly BUSINESS? Een actief online en offline businessnetwerk in de regio Eindhoven?
OVERZICHT

Aldwin Sanders

Bedrijf:Actief in Werk
Tel:040-212 95 42
Email:info@actiefinwerk.nl

 

Connect:

Actief in Werk

Actief in Werk is een gespecialiseerd bureau actief op het gebied van re-integratie (2e spoor), outplacement en loopbaancoaching in de regio's Breda, Den Bosch, Eindhoven en Tilburg. Wij werken al sinds 2005 succesvol voor én samen met diverse opdrachtgevers en partners, waaronder: bedrijven, instellingen, particulieren, brancheorganisaties,  overheid/gemeenten en UWV.

 

Wij werken met een team van ervaren consulenten en (loopbaan)coaches aan een optimaal resultaat voor werknemers, werkgevers en opdrachtgevers. Een traject bij Actief in Werk is altijd een persoonlijk en individueel maatwerktraject. Bij Actief in Werk kunt u rekenen op een persoonlijke en deskundige één-op-één-begeleiding van een vaste Consulent. Onze Consultenten kennen de regionale arbeidsmarkt; zij wonen en werken in de regio en beschikken over een uitgebreid netwerk van werkgevers.
 

Kwaliteit is voor Actief in Werk een vanzelfsprekendheid. Om die reden zijn wij in het bezit van het Blik op Werk keurmerk. Dit onafhankelijk keurmerk garandeert dat u zaken doet met een betrouwbaar bedrijf dat aantoonbare resultaten boekt. Blik op Werk beschikt over een openbaar kwaliteitsregister (www.blikopwerk.nl).

Jaarlijks wordt de tevredenheid van de cliënten en opdrachtgevers van Actief in Werk onderzocht door het externe bureau TüV Nederland. In de meetperiode 2015/2016 waardeerden cliënten de dienstverlening van Actief in Werk met een 8,6 (marktgemiddelde: 7,4). Opdrachtgevers waardeerden de dienstverlening van Actief in Werk met een 8,4.


Wilt u meer weten over re-integratie (2e spoor), loopbaanadvies, outplacement of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen bij de invulling van een transitievergoeding? Voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunt u contact met ons opnemen op telefoonnummer: 040-2129542 of per e-mail: info@actiefinwerk.nl.
Meer informatie vindt u ook terug op onze website: www.actiefinwerk.nl.


Actief in Werk is gevestigd in Breda, Den Bosch, Eindhoven en Tilburg.

<widget><id>/Nederland</id><onload>onLoadGoogleMap</onload></widget>
Adres:Paradijslaan 36
Postcode:5611 KN
Plaats:Eindhoven
Tel:040-212 95 42
Email:info@actiefinwerk.nl
Website:www.actiefinwerk.nl

 

Ga terug naar overzicht