Wilt u deel uitmaken van onze Business Club Strictly BUSINESS? Een actief online en offline businessnetwerk in de regio Eindhoven?
OVERZICHT

Ronald Zuidema

Bedrijf:Emergenz. B.V.
Functie:Financieel directeur
Tel:0402350131
Mobiel:06-13427441
Email:r.zuidema@emergenz.nl
Emergenz. B.V.

 

Emergenz. B.V.

EMERGENZ.! VOOR HET WELZIJN VAN UW MEDEWERKERS

 

Voor het (psychisch) welzijn van medewerkers in dagelijkse en bijzondere situaties staat Emergenz. B.V. –expert in persoonlijk welzijn- voor u klaar.

Emergenz. is een landelijk opererende, private organisatie en is expert op het gebied van persoonlijk welzijn voor medewerker en werkgever. Emergenz. is sectoronafhankelijk en onder meer actief in de sectoren beveiliging, retail, overheid, zorg, welzijn en offshore.

Emergenz. levert na traumatische gebeurtenissen, zoals een overval, geweld, bedrijfsongeval, sterfgeval of ongeluk, direct eerstelijns en tweedelijns hulpverlening. Daarnaast traint en begeleidt Emergenz. organisaties en managers om, om te gaan met deze en andere moeilijke situaties. Maar ook in dagelijkse situaties helpt Emergenz. organisaties onder meer met verzuimpreventie, nazorg, vertrouwenspersonen, EMDR-therapie en trainingen. Een team van ruim 55 gespecialiseerde en gekwalificeerde hulpverleners en medewerkers geven hier 24 uur per dag, 7 dagen per week invulling aan.

<widget><id>/Nederland</id><onload>onLoadGoogleMap</onload></widget>
Adres:Luchthavenweg 81 unit 0.45
Postcode:5657 EA
Plaats:Eindhoven
Tel:0402350131
Email:r.zuidema@emergenz.nl
Website:https://www.emergenz.nl/

 

Ga terug naar overzicht