Wilt u deel uitmaken van onze Business Club Strictly BUSINESS? Een actief online en offline businessnetwerk in de regio Eindhoven?
OVERZICHT
Lisette Maas

 

Lisette Maas

Bedrijf:Hotel Mariënhage
Functie:Minister of Bonding
Mobiel:+31 (0)6 13 20 97 33
Email:l.maas@marienhage.com
Hotel Mariënhage

 

Hotel Mariënhage

Mariënhage Boutique Hotel Eindhoven


Near Heaven

 

Boutique Hotel Mariënhage is een luxe hotel gevestigd in het DOMUSDELA complex, midden in het centrum van energieke design stad Eindhoven. Een paradijselijk hotel gevestigd in monumentaal erfgoed van de kloosterorde der Augustijnen, waar ooit het oude klooster Mariënhage was gelegen.
Het complex is een luxe bestemming met alle faciliteiten onder één dak. In het DOMUSDELA complex zijn tevens Brasserie Rita, restaurant (open in 2020), de Augustijnenkerk en unieke ruimtes voor meetings en evenementen gevestigd. Hier wordt tijd gemaakt en tijd genomen. Geschiedenis komt tot leven en Eindhoven als stad design, techniek en kennis wordt omarmd. De Heilige Augustinus, grondlegger van de kloosterorde, omschreef het als "Wij zijn de tijd. Zoals wij zijn, zijn de tijden". In klooster hotel Mariënhage leven herinneringen en toekomstverwachtingen bij elkaar en ontstaat een verblijf vol verbinding, verwondering en verleiding.

 

Bij binnenkomst springt de lichtkunst van vermaard Nederlands design duo Studio Drift direct in het oog. De oudste muur van Eindhoven staat bovendien hier. Raak verwonderd en laat u verleiden van de entree tot in uw hotelkamer. De binnenplaats, tuin van Eden, fitnessruimte en wellness (open in 2020) staan de hele dag tot uw beschikking om tot rust te komen.

 

<widget><id>/Nederland</id><onload>onLoadGoogleMap</onload></widget>
Adres:Kanaalstraat 4
Postcode:5611 CT
Plaats:Eindhoven
Tel:+31 (0)6 13 20 97 33
Email:l.maas@marienhage.com
Website:www.marienhage.com

 

Ga terug naar overzicht