Wilt u deel uitmaken van onze EINDHOVEN BUSINESS CLUB? Een actief online en offline businessnetwerk in de regio Eindhoven?
OVERZICHT
Marcia Rosendaal

 

Marcia van  Rosendaal

Bedrijf:Bank Ten cate & Cie
Tel:020-6264500
Mobiel:06-21257883
Email:mhj.vanrosendaal@banktencate.nl

 

Connect:

Bank Ten cate & Cie

 

Bank Ten cate & Cie

Als private banker bij Bank ten Cate & Cie help ik particulieren en ondernemers om hun vermogen op de voor hen best passende wijze te laten groeien. Ik werk vanuit de regio Eindhoven, maar bedien cliënten door het hele land. In mijn werk streef ik elke dag weer naar optimale persoonlijke aandacht en service voor mijn cliënten. Het luisteren naar en het ontzorgen van mijn cliënten is mijn kracht. Ik werk daarbij graag samen met accountants, pensioenadviseurs, fiscalisten, notarissen en financieel planners die deze persoonlijke aandacht en eigen expertise ook kunnen geven. Cliënten vertellen mij dat ik ze het vertrouwen geef dat hun vermogen bij Bank ten Cate goed wordt beheerd. Dat maakt dat ik elke dag weer met trots en plezier voor Bank ten Cate werk.

Bij Bank en Cate & Cie kunt u terecht voor vermogensbeheer vanaf € 500.000,-. Wij bieden u actief vermogensbeheer en beleggen hoofdzakelijk direct in aandelen en obligaties. Ik leg u graag in een persoonlijk gesprek uit waarom en hoe wij dat doen. Dat kan uiteraard bij ons op kantoor, maar ik kom ook graag naar u of uw onderneming. Ik zie uit naar de ontmoeting!

<widget><id>/Nederland</id><onload>onLoadGoogleMap</onload></widget>
Adres:Herengracht 130
Postcode:1001 AT
Plaats:Amsterdam
Tel:020-6264500
Email:mhj.vanrosendaal@banktencate.nl
Website:www.banktencate.nl

 

Ga terug naar overzicht