Wilt u deel uitmaken van onze EINDHOVEN BUSINESS CLUB? Een actief online en offline businessnetwerk in de regio Eindhoven?
OVERZICHT
Martijn  Bakker

 

Martijn  Bakker

Bedrijf:Boost Creators BV
Functie:mede eigenaar
Tel:0497-234001
Mobiel:0644802507
Email:martijn@boostcreators.nl

 

Connect:

Boost Creators BV

Hét creatieve bureau uit De Kempen dat uw onderneming helpt naar 'the next level' door creativiteit en techniek te combineren!

Midden in De Kempen en aan de rand van een geweldig economisch Brainport gebied, is Boost Creators gevestigd. Hét creatieve bureau dat zorgt voor dé boost voor uw onderneming! Een stevige dosis lef, creatieve originaliteit en een berg kennis staan garant voor succes! Passie voor ons vak is daarbij gratis inbegrepen. En aan onze dienstverlening mag het kenmerk 'innovatief' ook zeker niet ontbreken. Want Boost Creators kent de hedendaagse technieken, die ingezet kunnen worden om uw doelstellingen te bereiken. Boost Creators wordt geleid door Bas Franken en Martijn Bakker. Beiden hebben zij hun sporen verdiend op creatief en commercieel vlak.

Met een hecht en goed team wordt gewerkt aan het beste resultaat voor uw onderneming! Kan uw sales een nieuwe boost gebruiken, wilt u meer rendement uit sponsoring halen, wilt u zich doeltreffender profileren als ideale werkgever of is het de hoogste tijd voor een nieuwe huisstijl of een unieke website? Neem dan gerust contact met ons op om te bespreken hoe en op welk gebied wij u naar 'the next level' kunnen brengen. We zeggen niet voor niets: Boost Your Business!

<widget><id>/Nederland</id><onload>onLoadGoogleMap</onload></widget>
Adres:Nieuwstraat 5a
Postcode:5571 BA
Plaats:Bergeijk
Tel:0497-234001
Email:martijn@boostcreators.nl
Website:www.boostcreators.nl

 

Ga terug naar overzicht