Wilt u deel uitmaken van onze Business Club Strictly BUSINESS? Een actief online en offline businessnetwerk in de regio Eindhoven?
OVERZICHT
Marc Couteaux

 

Marc Couteaux

Bedrijf:Couteaux Bedrijfsadvies BV
Functie:Register Adviseur Bedrijfsopvolging
Tel:040-2911493
Mobiel:06-51299647
Email:marc@bedrijfswaardering.expert

 

Connect:

Couteaux Bedrijfsadvies BV

 

Couteaux Bedrijfsadvies BV

Wij zijn gespecialiseerd in het waarderen van bedrijven in het MKB. Omdat de waarde veelal niet bekend is, en niet bepaald kan worden door de vrije marktwerking, zoals dat bijvoorbeeld bij beursgenoteerde ondernemingen gebeurt, is vaak een gedegen waardering van een onafhankelijke deskundige nodig. Waarderen is niet alleen nodig bij verkoop, maar bijvoorbeeld ook bij fusies, investeringsbeslissingen, scheiding, estate planning, etc
We werken met de Discounted Cash flow methode die door het bedrijfsleven algemeen aanvaard wordt, en door de fiscus en de banken als enige juiste methode wordt gezien.
Wij zijn ook gespecialiseerd in alle fiscale en juridische wetgeving met betrekking tot bedrijfsovernames en opvolging. Bij bedrijfsoverdrachten binnen de familie zijn er nogal wat fiscale faciliteiten waarmee bedrijven soms zonder belastingheffing overgedragen kunnen worden aan de kinderen van de ondernemer. Maar ook bij overdrachten buiten de familie zijn er mogelijkheden om de belastingdruk te verlagen c.q. (zeer lang) uit te stellen. Wij lichten u graag voor over de mogelijkheden (herstructurering).

<widget><id>/Nederland</id><onload>onLoadGoogleMap</onload></widget>
Adres:Weegschaalstraat 3
Postcode:5632 CW
Plaats:EINDHOVEN
Tel:040-2911493
Email:marc@bedrijfswaardering.expert
Website:www.bedrijfswaardering.expert

 

Ga terug naar overzicht