Wilt u deel uitmaken van onze EINDHOVEN BUSINESS CLUB? Een actief online en offline businessnetwerk in de regio Eindhoven?
OVERZICHT
Marie Louise Gast

 

Marie Louise Gast

Bedrijf:Fermezza BV
Functie:Directeur
Mobiel:0622235582
Email:info@fermezza.nl

 

Connect:

Fermezza BV

 

Fermezza BV

Mijn kracht ligt in het beste naar boven halen van mensen door ze te enthousiasmeren en vooral te laten groeien. Ik prefereer Business Buddy boven Business Coach omdat we samen voor het eindresultaat gaan. Frequente korte contactmomenten i.p.v. dagsessies waar de aandacht al snel afgeleid is.

De rode draad door mijn carrière is sturing geven aan mensen en processen in binnen- en buitenland voor B2B bedrijven. Ik heb meer dan 20 jaar management ervaring in diverse functies in lijn-, staf-, project- en accountmanagement. Deze ervaring heb ik opgedaan in de financiële dienstverlening en management consultancy zowel binnen internationaal opererende multinationals als ook in het MKB.

Ik ben recht door zee, streng waar nodig maar altijd rechtvaardig en waardeer eerlijkheid. Verder hanteer ik een no nonsens aanpak. Geen 'holle frasen' maar ga concreet en vooral samen aan de slag. Ik kan me goed verplaatsen in anderen en kan daarom met iedereen duidelijk communiceren en samenwerken.

<widget><id>/Nederland</id><onload>onLoadGoogleMap</onload></widget>
Adres:Helmerslaan 3
Postcode:5615 JA
Plaats:EINDHOVEN
Tel:0622235582
Email:info@fermezza.nl

 

Ga terug naar overzicht