Wilt u deel uitmaken van onze Business Club Strictly BUSINESS? Een actief online en offline businessnetwerk in de regio Eindhoven?
OVERZICHT
Kirsten Wijntje

 

Kirsten Wijntje

Bedrijf:NH Collection Eindhoven Centre
Functie:Market Sales Manager
Tel:+31 (0)40 800 99 00
Mobiel:06-21280542
Email:k.wijntje@nh-hotels.com

 

Connect:

NH Collection Eindhoven Centre

 

NH Collection Eindhoven Centre

NH Collection Eindhoven Centre ligt op een uitzonderlijke locatie in het hart van de stad, waardoor het de ideale uitvalsbasis is voor zowel zakelijke reizigers als toeristen. Het hotel ligt dicht bij het station, musea en de bekende winkelstraat, en is gevestigd in de karakteristieke "Groene Toren". De urban uitstraling van het gebouw wordt voortgezet in het interieur waarbij door het gebruik van luxe materialen en design meubilair een moderne, maar elegante hotelbeleving ontstaat. Een jaar na de opening in september 2017 is de vijfde ster toegekend; hét bewijs van de hoge servicestandaard die het hotel hanteert. Daarmee is NH Collection Eindhoven Centre het enige vijfsterrenhotel in de stad Eindhoven en de provincie Noord-Brabant.

De 132 ruime kamers hebben hoge ramen met Franse balkons en hebben daardoor veel natuurlijk daglicht. Naast een fitness center en een ruime receptie, beschikt het hotel over zes vergaderruimten met een totale capaciteit van 160 personen. De persoonlijke service en hoogstaande faciliteiten maken dit hotel tot een unieke locatie voor uw volgende zakelijke vergadering of als uitvalsbasis voor het ontdekken van de stad.

Een highlight van het hotel is VANE Restaurant & Skybar waar u een spectaculair uitzicht over de stad biedt. Het restaurant serveert moderne gerechten en lokale specialiteiten, gecreëerd door topchef Casimir Evens. De kookstijl van Casimir staat garant voor een unieke beleving van smaken die de grootste fijnproever zullen bekoren. De Skybar serveert cocktails ontworpen door de wereldberoemde cocktailshaker Tess Posthumus. Ervaar de unieke sfeer in VANE Skybar en geniet op het dakterras van het panoramisch uitzicht!

<widget><id>/Nederland</id><onload>onLoadGoogleMap</onload></widget>
Adres:Vestdijk 5
Postcode:5611 CA
Plaats:Eindhoven
Tel:+31 (0)40 800 99 00
Email:k.wijntje@nh-hotels.com
Website:www.nh-hotels.com

 

Ga terug naar overzicht