Wilt u deel uitmaken van onze Business Club Strictly BUSINESS? Een actief online en offline businessnetwerk in de regio Eindhoven?
OVERZICHT
Marc Nies

 

Marc Nies

Bedrijf:A3bc Data&Telecom BV
Functie:Account Manager
Tel:088-9393124
Mobiel:088-9393123
Email:m.nies@a3bc.eu

 

Connect:

A3bc Data&Telecom BV

 

A3bc Data&Telecom BV

Wij zijn A3bc Data & Telecom
Welkom! Van harte welkom zelfs. Wij zijn A3bc Data & Telecom: een goed team 'fanatiekelingen' op het gebied van data & telecom. Met veel kennis van de techniek, maar ook met veel oog voor de wensen en behoeften van de klant.
Wij zijn vooral sterk op het gebied van cloud telefonie, vaste telefonie en internet.
Is jouw organisatie altijd bereikbaar?
Wij zorgen voor optimale bereikbaarheid voor bedrijven en organisaties. Maatwerk, slimme oplossingen, geavanceerde techniek. En, hoewel wij een grote affiniteit hebben met de techniek zelf, wij vinden de oplossingen voor de klanten en een perfecte serviceverlening nog belangrijker. De techniek is het middel; tevreden klanten die optimaal kunnen werken en kunnen vertrouwen op de techniek is ons doel!

Service en support op 1
Wij zijn een sterk op service en support gerichte onafhankelijke netwerkprovider. Met een ijzersterk en betrouwbaar eigen netwerk in Nederland, waardoor wij alles 'in eigen huis hebben'. En met betrouwbare partners in ons werkgebied.
Nationaal én internationaal actief
En dat werkgebied is nogal fors: wij werken voor klanten of liever nog met klanten in Nederland, Duitsland, Frankrijk, België en Spanje. Vanuit onze thuisbasis in Roermond (provincie Limburg). Met een netwerk dat heel West-Europa en een groot deel van Zuid-Europa omvat.

<widget><id>/Nederland</id><onload>onLoadGoogleMap</onload></widget>
Adres:Westhoven 6
Postcode:6042 NV
Plaats:Roermond
Tel:088-9393124
Email:info@a3bc.eu
Website:www.a3bc.eu

 

Ga terug naar overzicht