Wilt u deel uitmaken van onze Business Club Strictly BUSINESS? Een actief online en offline businessnetwerk in de regio Eindhoven?
OVERZICHT
Noortje Dekkers-Simons

 

Noortje Dekkers-Simons

Bedrijf:Met Noor Advies
Functie:Eigenaar
Mobiel:0617346749
Email:info@metnooradvies.nl

 

Connect:

Met Noor Advies

 

Met Noor Advies

Als ervaren arbeidsrechtjurist en HR-adviseur werk ik al ruim 15 jaar voor grote en kleine werkgevers, in zeer diverse branches. Ik omschrijf mezelf als een praktisch ingestelde jurist: uiteraard moeten zaken en documenten kloppen, tegelijkertijd moet alles ook werkbaar blijven. Ik combineer gedegen juridische kennis met HR-ervaring en dat blijkt voor veel bedrijven interessant. Als jurist kijk ik immers anders naar een personeelsvraagstuk, een probleem of dossier dan een HR-manager, en door mijn ervaring met HR heb ik ook weer een bredere blik als jurist ontwikkeld. En die combinatie is juist erg waardevol. Ik ben inzetbaar voor juridische vraagstukken maar ook op HR-gerelateerde taken zoals casemanagement of het opstellen van een arbeidsvoorwaardenregeling. Daarbij schakel ik gemakkelijk van branche naar branche, door mijn brede ervaring in (bijvoorbeeld) beroepsgoederenvervoer, installatietechniek / metaal maar ook de zorg of horeca.

Daarnaast heb ik mijn juridische kennis aangevuld met onderdelen uit de studie Psychologie en verdiep ik me graag in onderwerpen zoals teamontwikkeling en arbeidsgezondheid. Mensen maken immers een organisatie tot een succes.

En tot slot: ik werk samen met diverse partijen zoals advocaten, bedrijfsartsen, arbeidsdeskundigen, accountants, arbo-experts.

 

Ga terug naar overzicht