Wilt u deel uitmaken van onze Business Club Strictly BUSINESS? Een actief online en offline businessnetwerk in de regio Eindhoven?
OVERZICHT
Jurgen Wilms

 

Jurgen Wilms

Bedrijf:De Heeren Van Goede Huizen
Tel:040-2184015
Mobiel:06-54291884
Email:jurgen@dhvgh.com
De Heeren Van Goede Huizen

 

De Heeren Van Goede Huizen

Het is pas feest als uw huis is verkocht!
En dat doen we graag, huizen verkopen.  Bij ons wordt de koopsom zorgvuldig vastgesteld. Niet te hoog, niet te laag en daarom ook niet onderhandelbaar. Koper en verkoper weten vooraf precies waar ze aan toe zijn. Dit voorkomt de zinloze stress waar de huidige woningmarkt onder gebukt gaat. En dat geldt ook voor onze beloning. Geen variabele courtage maar een vast honorarium dat vooraf wordt overeengekomen. Transparant en duidelijk, daar houden wij van.
Wij zijn geen makelaars, maar we zien onszelf liever als 'woningmarketeers'. Naast de gebruikelijke presentatie op Funda hebben we meer creatieve marketinginstrumenten ter beschikking. De keuze van deze middelen wordt specifiek afgestemd op de situatie, om uw huis op de kaart te zetten. Daarna ontzorgen wij u ook graag in het vervolgtraject. En dan is het tijd om de slingers op te hangen! Welkom bij De Heeren van Goede Huizen!

<widget><id>/Nederland</id><onload>onLoadGoogleMap</onload></widget>
Adres:Stratumsedijk 27
Postcode:5611 NB
Plaats:Eindhoven
Tel:040-2184015
Email:jurgen@dhvgh.com
Website:www.deheerenvangoedehuizen.com

 

Ga terug naar overzicht