Wilt u deel uitmaken van onze Business Club Strictly BUSINESS? Een actief online en offline businessnetwerk in de regio Eindhoven?
OVERZICHT
Erik Janssen

 

Erik Janssen

Bedrijf:Erik Janssen Tekstschrijver
Functie:Directeur
Tel:0492-474700
Mobiel:06-54315533
Email:ejcopy@chello.nl

Erik Janssen Tekstschrijver

Een app voor schroeven met dropsmaak
Ik ben tekstschrijver en ZZP is de adequate bedrijfsomschrijving. Tekstschrijven is mijn dagelijks werk en liefde voor taal, creatief denken en interesse in de doelgroep (zeg maar communicatie) zijn mijn middelen. Een boodschap overbrengen is een emotionele kwestie. Waar richt je op, de ogen, het hart, de onderbuik? Communicatie is in alle gevallen een gevoelstraject. Stap in de wereld van de klant en snap hem. Of je nu een schroef, drop of een app aan de man of vrouw wilt brengen.

Mijn belangrijkste werk is dan ook wellicht het verhaal achter de briefing, wat zegt de klant tussen de regels? Wat is het eigenlijke doel? Waar blinkt het bedrijf uit? Waar ligt het onderscheid? Creëer een uniek plekje in de markt, ontstijg het maaiveld, want daar vindt, ziet en hoort de doelgroep je. Ben niet te bang een deel van de markt te missen, want dat is de rode loper naar dat andere deel. Sociale media zijn daarom – hoewel nuttig en praktisch – ook gevaarlijk. Ze ontwikkelen een grijze massa, veilige eenheidsworst in de modieuze smaken Google en Facebook. Zorg dat jij, je bedrijf en je product individueel blijven.

Er is een doelgroep voor een app waar je schroeven kunt bestellen met dropsmaak. Er is een tekstschrijver die dolgraag wil schrijven voor die doelgroep.

 

<widget><id>/Nederland</id><onload>onLoadGoogleMap</onload></widget>
Adres:Caroluslaan 12
Postcode:5707 BM
Plaats:Helmond
Tel:06-54315533
Email:ejcopy@chello.nl

 

Ga terug naar overzicht