Wilt u deel uitmaken van onze Business Club Strictly BUSINESS? Een actief online en offline businessnetwerk in de regio Eindhoven?
OVERZICHT
Joost Ven

 

Joost van de Ven

Bedrijf:MarcomSport
Functie:Eigenaar
Tel:040-2906479
Mobiel:06-53322090
Email:joost.vandeven@marcomsport.nl
MarcomSport

 

MarcomSport

Sport marketing en Communicatie adviesbureau

 

SPORT ALS MARKETING INSTRUMENT

 

VAN ANALYSE TOT UITVOERING
Wat is de visie, de missie en de marktpositie van uw bedrijf? Wat communiceert u zowel intern als extern? Wat is de bedrijfscultuur; wat zijn de normen en de waarden? Niet onbelangrijk; wat is het beschikbare budget. De uitkomsten van deze analyse vormen de basis voor het verdere verloop waarbij we met u uiteindelijk komen tot een concept sponsoring. Wij begeleiden u verder bij de uitvoering van het sponsorplan en zien er samen met u op toe dat de strategische doelstellingen worden behaald.

 

SPARRINGPARTNER
Uw bedrijf beschikt weliswaar over een eigen marketing afdeling maar toch hebt u de behoefte aan extern advies in de opzet van diverse specifieke deelprocessen in het sponsor- c.q. activatieplan. MarcomSport kan voor u deze sparringpartner zijn en u waar nodig zelfs actief ondersteunen in de uitvoering en bewaking.

 

CONNECTING THE DOTS
De kracht van MarcomSport is "verbinden". Zo werken wij bijvoorbeeld samen met verschillende partners waardoor wij in staat zijn een breed palet aan diensten aan te bieden.

<widget><id>/Nederland</id><onload>onLoadGoogleMap</onload></widget>
Adres:Driebladhof 19
Postcode:5672 XH
Plaats:Nuenen
Tel:040-2906479
Email:joost.vandeven@marcomsport.nl
Website:www.marcomsport.nl

 

Ga terug naar overzicht