Wilt u deel uitmaken van onze Business Club Strictly BUSINESS? Een actief online en offline businessnetwerk in de regio Eindhoven?
OVERZICHT
Richard Spierings

 

Richard Spierings

Bedrijf:YourSteps
Tel:0407820855
Mobiel:0652061596
Email:info@yoursteps.nl

 

Connect:

YourSteps

 

YourSteps

YourSteps richt zich op personen en bedrijven die het maximale uit zichzelf willen halen. Wij hebben een uniek stappenplan ontwikkeld om dit voor zowel het individu als voor het bedrijf te kunnen bereiken, waarbij innovatieve zorgproducten ingezet worden.

Voor ons is een vitale werknemer (mens) een persoon die competent is voor zijn functie en fysiek en mentaal in staat is om de dagelijkse belasting te verwerken doordat hij/zij een lichaam bezit dat voldoende mobiliteit, stabiliteit en conditie heeft. Een persoon die daarnaast een goede werk-privé balans heeft en een intrinsieke motivatie heeft om verantwoordelijkheid te nemen voor zijn of haar algehele leefstijl en gezondheid.

YourSteps ondersteunt u om dit te kunnen bereiken. Wij leveren all-in pakketten voor zowel particulieren, bedrijven en (para)medici. Wij zetten in op een gezonde leefstijl als speerpunt binnen uw bedrijf, met een maximale inzetbaarheid en aanwezigheid als doelstelling.

<widget><id>/Nederland</id><onload>onLoadGoogleMap</onload></widget>
Adres:Ir. Kalffstraat 313A
Postcode:5617 BM
Plaats:Eindhoven
Tel:0407820855
Email:info@yoursteps.nl
Website:www.yoursteps.nl

 

Ga terug naar overzicht