Wilt u deel uitmaken van onze Business Club Strictly BUSINESS? Een actief online en offline businessnetwerk in de regio Eindhoven?
OVERZICHT
Kim van Stippent

 

Kim van van Stippent

Bedrijf:MET STIP OP ÉÉN
Functie:Eigenaar
Tel:06-18194122
Mobiel:06-18194122
Email:kim@metstipopeen.nl

 

Connect:

MET STIP OP ÉÉN

 

MET STIP OP ÉÉN

Wil je jezelf op ÉÉN zetten? Wil je jouw medewerkers op ÉÉN zetten? Wil je een project of event op ÉÉN zetten? Dan doe ik dit graag samen met jou! Vanuit mijn idealisme om mensen gelukkig te maken en organisaties succesvol te laten zijn heb ik mijn bedrijf 'MET STIP OP ÉÉN' opgestart. Hierin kan ik mijn passie kwijt en mijn missie nastreven. Ik geloof dat er vaak meer inzit dan er wordt benut. Wil je ergens het beste uithalen? Dan kan ik daarin ondersteunen, begeleiden, adviseren, trainen, coachen en organiseren. Ik krijg mensen in beweging, geef energie, kan verbindingen leggen en ga samen voor het beste resultaat. MET STIP OP ÉÉN is er voor teams, individuen en projecten/events. Samen maken we het verschil!

✤ Zet je medewerkers op ÉÉN:
Grijp je Ambities - Sprankelende mensen creëer je zelf!
Een doordachte leergang die mensen helpt om hun ambities te (be)grijpen, die ze inzicht geeft in zichzelf en de ander, en leert om hun talenten en energie optimaal in te zetten. Zo worden medewerkers gelukkiger, teams sterker, klanten tevredener en jouw organisatie succesvoller.

<widget><id>/Nederland</id><onload>onLoadGoogleMap</onload></widget>
Adres:Stationsstraat 91
Postcode:5281 GC
Plaats:Boxtel
Tel:06-18194122
Email:kim@metstipopeen.nl
Website:www.metstipopeen.nl

 

Ga terug naar overzicht