Wilt u deel uitmaken van onze EINDHOVEN BUSINESS CLUB? Een actief online en offline businessnetwerk in de regio Eindhoven?
OVERZICHT
Dick  Wijnhoven

 

Dick  Wijnhoven

Bedrijf:CreaGiftsWear
Functie:Directeur Eigenaar
Tel:0499-712610
Mobiel:06-55370578
Email:dick@creagiftswear.nl

 

Connect:

CreaGiftsWear

 

CreaGiftsWear

CreaGiftsWear 2021

 

Een goede indruk maak je maar één keer. En dus kun je er maar beter voor zorgen dat die verpletterend is. Schakel je CreaGiftsWear in, dan weet je zeker dat het met de uitstraling van je bedrijf wel goed zit. Je kunt bij ons terecht voor sport-, werk- en veiligheidskleding en werkschoenen uit het midden- en hogere segment. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in relatie- en eindejaarsgeschenken.
Onze slogan 'Your Business in pro motion' zegt het al: wij zijn een professionele organisatie die continu in beweging is. Stilstaan kennen wij niet. We zijn dan ook altijd op zoek naar vernieuwende en verrassende items, die we uiteraard allemaal kunnen voorzien van jouw bedrijfslogo of -slogan.
Waarin we het verschil maken, is dat we ons écht verdiepen in de klant. In jou dus! We willen precies weten met wie we om tafel zitten, waar je voor staat en wat je wat je wilt uitstralen. Pas dan kunnen we je het perfecte product aanbieden.
Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Bel ons gerust of loop eens binnen in onze compleet vernieuwde showroom.

<widget><id>/Nederland</id><onload>onLoadGoogleMap</onload></widget>
Adres:De Dieze 24e
Postcode:5684 PT
Plaats:Best
Tel:0499-712610
Email:dick@creagiftswear.nl
Website:www.creagiftswear.nl

 

Ga terug naar overzicht