Wilt u deel uitmaken van onze Business Club Strictly BUSINESS? Een actief online en offline businessnetwerk in de regio Eindhoven?
OVERZICHT
Carlo  Aliëff

 

Carlo  Aliëff

Bedrijf:Van Ganzewinkel Natuursteen Helmond
Functie:Eigenaar
Tel:0492-521545
Mobiel:06-22149040
Email:helmond@vanganzewinkelnatuursteen.nl

 

Connect:

Van Ganzewinkel Natuursteen Helmond

 

Van Ganzewinkel Natuursteen Helmond

Van Ganzewinkel Natuursteen is al meer dan 125 jaar leverancier van grafmonumenten. Het bedrijf is gevestigd in Eindhoven, Helmond en Heeswijk-Dinther. Om uw dierbare te eren en gedenken bent u voor een mooi en duurzaam grafmonument bij ons aan het juiste adres.
Waarom zou Van Ganzewinkel Natuursteen dan de juiste adviseur en leverancier voor u zijn?
We bestaan al meer dan 125 jaar en inmiddels is het de 5e generatie die het familiebedrijf voortzet; een garantie voor betrouwbaarheid en kwaliteit.
Grafstenen zijn er in vele soorten en vormen. Op onze website is een klein gedeelte van ons assortiment zichtbaar. Uniek zijn de 50 soorten graniet die wij kunnen leveren met de beste kwaliteit. Naast het leveren van grafstenen bieden wij ook de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten of een bestaande grafsteen te renoveren.
Wij zien u graag in één van onze showrooms waarin u ons assortiment gedenkmonumenten, urnen en assieraden kunt bezichtigen.

<widget><id>/Nederland</id><onload>onLoadGoogleMap</onload></widget>
Adres:Mierloseweg 284
Postcode:5707 AV
Plaats:Helmond
Tel:0492-521545
Email:helmond@vanganzewinkelnatuursteen.nl
Website:http://www.vanganzewinkelnatuursteen.com/

 

Ga terug naar overzicht