Wilt u deel uitmaken van onze EINDHOVEN BUSINESS CLUB? Een actief online en offline businessnetwerk in de regio Eindhoven?
OVERZICHT
Peter Hurk

 

Peter van den  Hurk

Bedrijf:Isero
Tel:040 2501601
Email:PetervandenHurk@isero.nl

 

Connect:

Isero

 

Isero

Wat kunt u van Isero verwachten? Isero doet méér


ISERO HEEFT MEER


De kern van Isero is ons uitgebreide assortiment. Wij zijn dé groothandel als het gaat om hang- en sluitwerk, gereedschap, ijzerwaren en bevestigingsmiddelen, werkkleding en pbm's. We hebben ruim 150.000 artikelen in het assortiment, waarvan 50.000 direct uit voorraad leverbaar zijn. Heeft u een vraag buiten dit assortiment? Vraag het gerust want we leveren ook specials.

 

ISERO WEET MEER


Naast producten onderscheiden we ons ook door uitgebreide productkennis. Wat uw vraag ook is, wij zorgen voor een antwoord. Onze kennis delen we graag met u. We delen informatie en kennis via onze webshop en social media kanalen. Onze vestigingen en accountmanagers zijn altijd bereikbaar voor vragen, advies, het uitzoeken van specials of het uitwerken van projecten. We organiseren, met regelmaat, toolboxen en demodagen.

 

ISERO HELPT MEER


Onze dienstverlening gaat nog verder. We vragen ons altijd af 'wat kunnen we doen om uw werk slimmer, makkelijker of efficiënter te maken? Zo kunnen we bijvoorbeeld de zorgen omtrent het keuren en registreren van machines, de geautomatiseerde bevoorrading van uw bussen of magazijnen, onderhoud van uw mechanisch en elektronisch hang- en sluitwerk, het opstellen van sleutelplannen, organiseren van passessies voor werkkleding en het aanmeten van gehoorbescherming van u overnemen.

 

Als we dit allemaal samenvatten, weet u het ook zeker:

 

Isero doet méér

<widget><id>/Nederland</id><onload>onLoadGoogleMap</onload></widget>
Adres:Hurksestraat 20B
Postcode:5652 AK
Plaats:Eindhoven
Tel:040 2501601
Email:PetervandenHurk@isero.nl
Website:www.isero.nl

 

Ga terug naar overzicht