Wilt u deel uitmaken van onze Business Club Strictly BUSINESS? Een actief online en offline businessnetwerk in de regio Eindhoven?
OVERZICHT

Herman Rademaker

Bedrijf:Rademaker Advies en Accountancy
Functie:Partner / Senior Adviseur
Tel:073-2001480
Mobiel:0651-841961
Email:herman@bureaurademaker.nl

 

Connect:

Rademaker Advies en Accountancy

Naast het uitvoeren van de traditionele accountancy werkzaamheden op de gebieden van administratieve dienstverlening, het samenstellen en controleren van jaarrekeningen, het verzorgen van fiscale aangiften en de daarbij behorende advisering, richt Rademaker zich mede op de advisering en ondersteuning van bedrijven en organisaties binnen een breed spectrum. Naast advisering rondom een veelheid aan bedrijfskundige- en bedrijfseconomische vraagstukken, vaak mede gerelateerd aan juridische-, fiscale- en governance aspecten, bestaan de activiteiten van Rademaker uit het geven van praktische ondersteuning bij het risicomanagement en de aansturing van bedrijfs- en veranderprocessen binnen ondernemingen.

Los van de kennis en kunde van Rademaker en de grote ervaring wordt de inspirerende, persoonlijke en uiterst betrokken en pragmatische wijze van werken van Rademaker gewaardeerd door de klanten.

Dat persoonlijke komt voort uit de liefde voor het vak. Bij Rademaker haalt men geluk uit het succes van anderen. Succes dat voortkomt uit het inlevingsvermogen in de klant en de wereld van die klant.

Dat inlevingsvermogen zorgt er voor dat Rademaker:
• Klanten het gevoel geeft dichtbij te staan;
• Alert is op kansen én mogelijke bedreigingen voor haar klanten;
• In staat is complexe materie te vertalen naar de belevingswereld van de klant.

Dit maakt dat er bij Rademaker altijd sprake is van een “wij-gevoel” Een gevoel dat voor een prettige samenwerking zorgt. Samen bereiken Rademaker en haar klanten resultaat. Want “wij” is altijd beter.

Kortom: Waar het de maatschappij anno 2018 nogal eens aan ontbeert, dat is waar Rademaker in excelleert. Aandacht, een persoonlijke connectie en oprecht interesse. Geen unique selling points, wel een gegeven. Voorwaarde voor succes dus.

Rademaker heeft hetgeen waarvoor zij staat vertaald in een krachtig statement:

Rademaker. Werkt.


Meer weten? Bel gerust op 073-2001480!

<widget><id>/Nederland</id><onload>onLoadGoogleMap</onload></widget>
Adres:Kasteleinenkampweg 11c
Postcode:5222 AX 's-Hertogenbosch
Postbus:Postbus 734, 5201 AS
Plaats:'s'Hertogenbosch
Tel:073-2001480
Email:herman@bureaurademaker.nl
Website:www.rademakerwerkt.nl

 

Ga terug naar overzicht