Wilt u deel uitmaken van onze Business Club Strictly BUSINESS? Een actief online en offline businessnetwerk in de regio Eindhoven?
OVERZICHT
Jo van den Boer

 

Jo van den Boer

Bedrijf:Mill Consultancy
Functie:Eigenaar
Tel:040-2904878
Mobiel:06-10096867
Email:Boervanden@gmail.com

 

Connect:

Mill Consultancy

International bureau for personel & mental coaching

 

Sinds 2000 coach ik, overwegend één op één, een brede mix van bekende- en onbekende Nederlanders waaronder directieleden, managers, DGA's, ZZP'ers, topsporters, artiesten en steeds vaker hun partners en kinderen of privé personen.
Topsporters maken niet voor niets sinds vele jaren nagenoeg allemaal gebruik van een personal coach waardoor ze nóg beter presteren.
Dit geldt ook steeds vaker voor personen met een topfunctie, succesvol ondernemen en/of persoonlijk zakelijk- en privé functioneren zit net als bij topsport voor een groot deel ook tussen de oren.
Ik leer mijn cliënten het werkelijke probleem te herkennen en hoe er mee om te gaan.
Het resultaat? Opruimen, inzicht verschaffen, succesvol knopen doorhakken en rihcting kiezen.
Deze optimalisering van uw persoonlijkheid leidt tot verrassende kansen en mogelijkheden en heeft meer impact dan u in eerste instantie denkt.

Daarnaast begeleid ik vaak clienten voor- tijdens- en na optredens, presentaties en persconferenties.

Gesprekken vinden plaats op vaste locaties in Eindhoven of Amsterdam en in overleg op iedere gewenste locatie of tijdstip in binnen- of buitenland.

 

Mill consultancy is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroeps Coaches NOBCO en geaccrediteerd door The European Mentoring & Coaching Counsil

 

Ga terug naar overzicht