Wilt u deel uitmaken van onze Business Club Strictly BUSINESS? Een actief online en offline businessnetwerk in de regio Eindhoven?
OVERZICHT
Paul Horst

 

Paul van der Horst

Bedrijf:RE/FOCUS
Functie:Directeur
Tel:040 262 16 70
Mobiel:06 53 37 69 12
Email:info@re-focus.nu

 

Connect:

RE/FOCUS

 

RE/FOCUS

EFFECTIEF OVERLEGGEN MET TIJDSWINST


Verhoging van resultaten van je organisatie via informeel en interactief overleg. Vaak en eindeloos vergaderen is niet meer nodig Wij zetten de informele overlegvorm om in plannen en daadkracht. We maken medewerkers betrokken, pro actief en zorgen voor goede besluitvorming.


Naast de formele organisatie heb je ook een informele organisatie die krachtiger is omdat medewerkers deze zelf vormen. Ze vinden zelf wegen om hun werk effectiever te doen Formeel overleg remt creativiteit en productiviteit; alleen ego's voeren het woord, andere ideeën krijgen geen kans. De beste ideeën ontstaan in de wandelgangen; het wordt tijd daar iets mee te gaan doen.


Bespaar > 30% op vergadertijd
Onze methode brengt goede ideeën en afspraken onmiddellijk in beeld; dit is beter opneembaar dan alleen geluid en tekst. We zetten de 5 belangrijkste zintuigen in voor productiviteit, effectiviteit, besluitvaardigheid, creativiteit in vergadering of bij een brainstorm.
Vergaderkracht (ontwikkeld door RE/FOCUS) is een perfecte methode voor invoering met een lage drempel voor verandering in je organisatie. Medewerkers zetten zich positief in en zijn betrokken bij het gewenste veranderproces.

RE/FOCUS levert de Setting Tools & Training.


Setting
Een fijne omgeving, waarin licht, geluid, beeld, groen, smaak/geur met elkaar zijn gecombineerd zorgt voor een snelle stijging van betrokkenheid en saamhorigheid. Het geeft een boost aan effectiviteit, concentratie of juist aan creativiteit en enthousiasme Dit is een plek waar mensen graag samenkomen.


Tools
De tools van Vergaderkracht zorgen ervoor dat medewerkers IN de vergadering zijn en er niet alleen maar BIJ zijn. Het verhoogt de alertheid, productiviteit en betrokkenheid. Dit bespaart de tijd en ergernis van lange vergaderingen.


Training
De training is opgebouwd uit een combinatie van de beste elementen uit moderne methodes van overlegvoering. De training is bedoeld voor gespreksleider én team. Er wordt geleerd hoe ieders mening en ideeën mee gaan werken aan effectiviteit en goede besluitvorming en vergadercultuur.


VERGADERKRACHT; Dé integrale aanpak voor effectief vergaderen en veranderen.

<widget><id>/Nederland</id><onload>onLoadGoogleMap</onload></widget>
Adres:Verzetsheldenlaan 58
Postcode:5626 GH
Plaats:Eindhoven
Email:info@re-focus.nu
Website:www.re-focus.nu

 

Ga terug naar overzicht