Wilt u deel uitmaken van onze Business Club Strictly BUSINESS? Een actief online en offline businessnetwerk in de regio Eindhoven?
OVERZICHT
John Heuvel

 

John Heuvel

Bedrijf:Promot ID BV
Functie:Directeur
Tel:040- 207 26 26
Mobiel:06- 53 80 79 27
Email:john@promotid.eu

 

Connect:

Promot ID BV

 

Promot ID BV

PromotID is een allround partner op het gebied van image en identity. Met 25 jaar praktijkervaring in promotie en reclame is PromotID u graag van dienst! Bovendien zijn wij zowel nationaal als internationaal actief. Onze kracht is het volledig ontzorgen bij het ontwikkelen en uitvoeren van een onderscheidend concept voor interne en externe acties. Daarbij maakt het niet uit in welke branche u werkzaam bent, wij bieden u het complete pakket.

Of het nu gaat om bedrijfskleding, sportkleding, promotiekleding, relatiegeschenken of buitenreclame, u kunt altijd rekenen op deskundig advies van uw persoonlijke adviseur. Wij bieden een kwalitatief hoogwaardig assortiment met een hoge leverbetrouwbaarheid. Onze grafisch vormgever maakt uw ideeën concreet. Indien gewenst overleggen we met uw reclamebureau. Naast het verzorgen van uw actiemarketing, bieden wij u ook de mogelijkheid om uw voorraadbeheer geheel aan ons uit te besteden.

Bezoek onze website voor meer informatie of neem contact met ons op.
www.promotid.eu

<widget><id>/Nederland</id><onload>onLoadGoogleMap</onload></widget>
Adres:Dragonder 13a
Postcode:5554 GM
Plaats:Valkenswaard
Tel:040 207 26 26
Email:john@promotid.eu
Website:www.promotid.eu

 

Ga terug naar overzicht