Wilt u deel uitmaken van onze Business Club Strictly BUSINESS? Een actief online en offline businessnetwerk in de regio Eindhoven?
OVERZICHT
Pascal Bree

 

Pascal van Bree

Bedrijf:VB Vastgoedinrichter BV
Functie:Directeur
Mobiel:06 531 86 000
Email:pascal@vbvastgoedinrichter.nl

 

Connect:

VB Vastgoedinrichter BV

 

VB Vastgoedinrichter BV

Pascal van Bree gebruikt zijn kennis en ervaring om als zelfstandig allround kantoor- en projectinrichters de markt te betreden. Pascal van Bree heeft ruime ervaring opgedaan in de projectinrichting en is de laatste jaren actief geweest als makelaar bij Bossers & Fitters Bedrijfshuisvesting. VB vastgoedinrichter richt zich op totaaloplossingen waarbij de opdrachtgever centraal staat. Samenwerking in interieurprojecten wordt steeds belangrijker. Wij bundelen de krachten door een intensieve samenwerking met gespecialiseerde bedrijven in alle mogelijke interieurdisciplines om u op die manier zorg en coördinatie uit handen te nemen en u kostbare tijd te besparen. Wij bieden u vertrouwen en kwaliteit tegen een scherpe prijs. VB vastgoedinrichter is onafhankelijk en zet vakmanschap, kennis en dynamiek om in concrete, spraakmakende interieurprojecten. Alle denkbare interieurelementen integreren met de focus op het totale proces, de focus op duurzame relaties!

 

Vastgoed anders bekeken

VB vastgoedinrichter kan met kleine ingrepen grote stappen maken om commercieel vastgoed te laten renderen. De huidige marktsituatie vraagt om extra aandacht voor uw pand. De afgelopen jaren is er veel nieuwbouw gerealiseerd waardoor veel leegstand is ontstaan van veelal gedateerd vastgoed. Door het opknappen of revitaliseren aan de binnen- maar ook buitenzijde van een gebouw worden de transactiekansen vergroot. Aanbod gestuurd, nieuwe inzichten, nieuwe mogelijkheden, nieuwe kansen.

 

Disciplines: interieurmaatwerk, projectstoffering, kantoor- projectmeubilair, huurmeubilair, systeemwanden, systeemplafonds, verlichting, binnen- buitenzonwering, schilderwerk.

 

Dienstverlening: projectcoördinatie, verhuizing.

<widget><id>/Nederland</id><onload>onLoadGoogleMap</onload></widget>
Adres:Berg 7
Postcode:5671 CA
Plaats:Nuenen
Tel:06 531 86 000
Email:pascal@vbvastgoedinrichter.nl
Website:www.vbvastgoedinrichter.nl

 

Ga terug naar overzicht