Wilt u deel uitmaken van onze Business Club Strictly BUSINESS? Een actief online en offline businessnetwerk in de regio Eindhoven?
OVERZICHT
Frank Scheepers

 

Frank Scheepers

Bedrijf:Cooks for You
Functie:Eigenaar / Chefkok
Mobiel:06 13 484 616
Email:info@cooksforyou.nl

 

Connect:

Cooks for You

 

Cooks for You

Cooks for You

'quality isn't an act, it's a habit'.

 

Cooks for You heeft zich in de afgelopen jaren ruimschoots bewezen als zeer kwalitatieve, eigentijdse en verantwoorde cateraar. Wij ontzorgen met service en kwaliteit!

 

Ons bedrijf is ontstaan vanuit liefde voor het koksvak. ‘Eten’ is ons specialisme! Daarnaast hebben wij in de afgelopen jaren een expertise opgebouwd in de event branche op het gebied van organisatie en regie.

 

Zakelijk, particulier, voor grote of kleine groepen? Onze werkwijze is altijd gastvrij, heeft een hoog service niveau, is punctueel en flexibel. Niets is teveel, en altijd met een glimlach. Om u deze zekerheid te bieden werken wij samen met de beste leveranciers, goed getraind personeel, en de juiste partners. Wij verlangen van hen dat zij hetzelfde hoge service niveau bieden als wij. Zo werken we met een professioneel team van specialisten, met als doel om uw verwachtingen te overtreffen!

 

Uw ideeën en budget vormen het uitgangspunt. Wij verzorgen een creatief full service maatwerk concept, geheel aangepast aan uw wensen en de laatste trends.

 

Dat zijn ‘Culinary Events’!

<widget><id>/Nederland</id><onload>onLoadGoogleMap</onload></widget>
Adres:Adriaen Poirterslaan 5
Postcode:5582 EN
Plaats:Waalre
Tel:06 13 484 616
Email:info@cooksforyou.nl
Website:www.cooksforyou.nl

 

Ga terug naar overzicht