Wilt u deel uitmaken van onze Business Club Strictly BUSINESS? Een actief online en offline businessnetwerk in de regio Eindhoven?
OVERZICHT
Cristel Seijger

 

Cristel Seijger

Bedrijf:LXA The Law Firm
Functie:Advocaat
Tel:073 700 36 00
Email:cristelseijger@lxa.nl

 

Connect:

LXA The Law Firm

 

LXA The Law Firm

 

 LXA The Law Firm
Wanneer u op hoge snelheid uw organisatie bestuurt, moet u kunnen vertrouwen op uw navigator. Wijst hij u de juiste weg? Leidt hij u langs alle obstakels? Kent hij de meest efficiënte route om u uw doel te laten bereiken? LXA is uw vertrouwde juridisch navigator. U (be)stuurt terwijl wij de beste juridische route aangeven. Wij weten feilloos de weg in het juridisch landschap. Een duurzame relatie die is gebaseerd op wederzijds vertrouwen is daarbij onze doelstelling, want wij weten: Trust is Everything!
LXA is een full service advocatenkantoor dat zich richt op ondernemers, ondernemingen, investeerders en non-profitorganisaties. Al onze advocaten zijn specialist op hun vakgebied en kennen dus de mogelijke juridische obstakels maar vooral de mogelijke oplossingen. Zij werken vaak in multidisciplinaire teams waarbij onderling kennis en ervaring wordt gedeeld. LXA beschikt over een groot netwerk van internationale advocatenkantoren waarmee intensief wordt samengewerkt. Door hoge partnerbetrokkenheid en korte lijnen bent u verzekerd van een vaste contactpersoon en snelle service. Onze missie? De juridisch navigator zijn waar u op kunt vertrouwen.
Lxa The Law Firm is op 1 januari 2011 opgericht en heeft vestigingen in Den Bosch, Eindhoven en Amsterdam.

<widget><id>/Nederland</id><onload>onLoadGoogleMap</onload></widget>
Adres:Pettelaarpark 101
Postcode:5216 PR
Postbus:P.O. Box 5054, 5201 GB
Plaats: 's-Hertogenbosch
Tel:+31 (0)73 700 36 00
Email:info@lxa.nl
Website:www.lxa.nl

 

Ga terug naar overzicht