Wilt u deel uitmaken van onze Business Club Strictly BUSINESS? Een actief online en offline businessnetwerk in de regio Eindhoven?
OVERZICHT
Carlo Beer

 

Carlo de Beer

Bedrijf:TransSolution
Tel:0499 577 933
Email:info@transsolution.nl

 

Connect:

TransSolution

 

TransSolution

TransSolution, management van de logistieke keten

Wie goederen wil laten vervoeren, wil er zeker van zijn dat zij in dezelfde goede staat de plaats van bestemming bereiken. Daarbij komt meer kijken dan men denkt. TransSolution als logistieke dienstverlener is de deskundige die dit op zich kan nemen voor opdrachtgevers uit handel en industrie. TransSolution lost logistieke problemen op en kent de ondoorzichtige vervoersmarkt.

Vele factoren spelen een rol bij het zoeken naar de meest optimale logistieke oplossingen voor het vervoer van goederen. Vervoersmodaliteit, snelheid, soort goederen, plaats van vertrek, bestemming, handels- en douanevoorschriften, kosten enz., kunnen tevens bepalend zijn voor de vraag of een product op de wereldmarkt kan concurreren met andere producten.

TransSolution opereert sinds enige tijd met succes in de internationale logistieke markt als een spin in het web en sluit vervoersovereenkomsten met vervoerders ten behoeve van haar opdrachtgever en is daarbij onafhankelijk. De kracht van TransSolution is de kennis en kunde van de complexe vervoersmarkt.

<widget><id>/Nederland</id><onload>onLoadGoogleMap</onload></widget>
Adres:Rijkesluisstraat 52
Postcode:5688 ED
Plaats:Oirschot
Tel:0499 577 933
Email:info@transsolution.nl
Website:www.transsolution.nl

 

Ga terug naar overzicht