Wilt u deel uitmaken van onze EINDHOVEN BUSINESS CLUB? Een actief online en offline businessnetwerk in de regio Eindhoven?
OVERZICHT
Joost Tenback

 

Joost Tenback

Bedrijf:Tenback projecten bv
Tel:040-2135243
Email:joost@tenbackprojecten.nl

 

Connect:

Tenback projecten bv

 

Tenback projecten bv

Tenback Projecten is het meest complete afbouw bedrijf van Nederland, Waar andere bedrijven afhaken gaan wij verder. De standaard afbouw bestaat uit (systeem)plafonds en (systeem)wanden, wij gaan verder en verzorgen het complete pakket met onder andere, W-E installaties, verlichting, vloerbedekkingen, tegelwerken, stukadoren, schilderwerken en meubilair. We begeleiden, adviseren en realiseren het onmogelijke.

Solide organisatie nodig? Tenback Projecten is lid van de Nederlandse Ondernemersvereniging voor afbouwbedrijven, zijn we erkend plafond- en wandmontagebedrijf, en zijn we VCA gecertificeerd. Dit alles geeft u de garantie ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en vakmanschap. En voor onze visie geldt afspraak = afspraak.

Dit alles doen wij vanuit ons kantoor op bedrijventerrein Esp te Eindhoven, waar wij beschikken over kantoorruimte voor onze projectleiders, calculators, werkvoorbereiders en tekenaars. En een magazijn van 1000 m2 met een volledige machinale werkplaats. Waardoor wij in staat zijn om snel en accuraat te reageren op uw vraag.

Maak een keuze uit de verschillende projectconcepten onderaan de pagina, waarmee Tenback Projecten is uitgegroeid tot een begrip in de nederlandse binnenafbouw.

<widget><id>/Nederland</id><onload>onLoadGoogleMap</onload></widget>
Adres:Esp 204
Postcode:5633 AC
Plaats:Eindhoven
Tel:040-2135243
Email:joost@tenbackprojecten.nl
Website:www.tenbackprojecten.nl

 

Ga terug naar overzicht