Wilt u deel uitmaken van onze Business Club Strictly BUSINESS? Een actief online en offline businessnetwerk in de regio Eindhoven?
OVERZICHT
Toon Hoof

 

Toon van Hoof

Bedrijf:Van Hoof & Van Hoof Produkties BV
Tel:040 212 11 57
Email:info@vanhoofprodukties.nl

 

Connect:

Van Hoof & Van Hoof Produkties BV

 

Van Hoof & Van Hoof Produkties BV

Een evenement waar over wordt gesproken. Een onuitwisbare herinnering, een inspirerende ontmoeting, dat is waar Van Hoof en Van Hoof Produkties voor staat. Uw jubileum of huwelijk groots gevierd, of een bindend personeelsfeest: het zijn slechts enkele voorbeelden.

 

Experts voor al uw wensen, dat zegt eigenlijk al genoeg. Ruimte voor elkaars talent is hoe wij samenwerken. Niet alleen onderling, maar ook met onze leveranciers. Koppelen wij hier onze 25 jaar ervaring aan, dan mag het duidelijk zijn: inspirerende concepten die resulteren in onvergetelijke evenementen.

Groots en meeslepend of klein en intiem, niets is ons te gek. Alles hangt samen met de reden waaróm en hoe u uw evenement wilt laten organiseren. Want laten we eerlijk zijn: een evenement of incentive is meestal kostbaar, dus laten we er dan wel uithalen wat erin zit!

Daarom gaan wij altijd het gesprek aan; gelijke verwachtingen, open vizier, de juiste verrassingen en een solide script om uw doelstelling te garanderen.

<widget><id>/Nederland</id><onload>onLoadGoogleMap</onload></widget>
Adres:Beuekenlaan 129 A
Postcode:5616 VD
Plaats:Eindhoven
Tel:040 212 11 57
Email:info@vanhoofprodukties.nl
Website:www.vanhoofprodukties.nl

 

Ga terug naar overzicht