Wilt u deel uitmaken van onze EINDHOVEN BUSINESS CLUB? Een actief online en offline businessnetwerk in de regio Eindhoven?
OVERZICHT
Lianne Boogaard

 

Lianne van den Boogaard

Bedrijf:WTCE Zakensociëteit
Tel:040 237 49 72
Email:lianne.vandenboogaard@wtce.nl

 

Connect:

WTCE Zakensociëteit

 

WTCE Zakensociëteit

WTC·E Zakensociëteit is een netwerkvereniging welke actief is in de regio Zuidoost Brabant. WTC·E Zakensociëteit telt ruim 400 deelnemers, heeft een betrokken bestuur en een actieve activiteitencommissie. De ambitie van deze netwerkorganisatie is het bewerkstellingen van een groei naar 500 deelnemers. Daarnaast streven wij naar een kwalitatief hoogwaardige businessclub met deelnemers op beslissingsniveau en een juiste balans tussen de diverse branches, waardoor dit netwerk u volop kansen kan bieden!

 

Het uitwisselen van ervaringen, het krijgen van feedback, het leggen van contacten of op een informele manier borrelen samen met collega-ondernemers hoort ook bij het ondernemen en dit is precies waar WTC·E Zakensociëteit zich op richt. Door de combinatie van zowel formele als informele bijeenkomsten ontstaat er een grote variatie in het dienstenaanbod die WTC·E Zakensociëteit ook aan u kan bieden!

<widget><id>/Nederland</id><onload>onLoadGoogleMap</onload></widget>
Postcode:5600 CB
Postbus:Postbus 2085
Plaats:Eindhoven
Tel:040 237 49 72
Email:lianne.vandenboogaard@wtce.nl
Website:www.wtce.nl

 

Ga terug naar overzicht