Wilt u deel uitmaken van onze EINDHOVEN BUSINESS CLUB? Een actief online en offline businessnetwerk in de regio Eindhoven?

Ledenoverzicht EINDHOVEN BUSINESS CLUB

don uitzendgroep

 

don uitzendgroep

Al ruim 20 jaar is don uitzendgroep een baanbrekend full service wervingsbureau op het gebied van o.a. technisch personeel.

Vanuit ons hoofdkantoor in Cuijk zoeken en rekruteren wij personeel vanuit Nederland, Duitsland en vele andere Europese landen. Ons personeel is enthousiast, gespecialiseerd en zetten wij ons maximaal in de juiste match te vinden voor werkgever en werknemer.
Bij don vindt u werknemers die de talen Nederlands, Engels, Duits, Pools, Roemeens, Hongaars en Spaans bemachtigen om het wervingsproces zo goed mogelijk te laten verlopen. Wij werken met Nederlandse en internationale arbeidskrachten In o.a. de bouw, zorg, logistiek, administratie en techniek. Er is altijd behoefte aan goede, geschoolde vakmensen. Omdat er een tekort is aan Nederlandse arbeidskrachten, zijn vakmensen uit andere EU-lidstaten een goede oplossing. don uitzendgroep heeft jarenlange ervaring in internationaal uitzenden.

don uitzendgroep blijft te allen tijde uitkijken naar andere mogelijkheden en vernieuwing. Wij hebben een vestiging in Eindhoven in het Philips Stadion waar we onze business room beschikbaar stellen voor allerlei besloten activiteiten zoals private dining, bijeenkomsten en presentaties. Onlangs hebben wij een vestiging in Spanje geopend waar o.a. ons call center gehuisvest is. Ook hier kunnen we de verbinding maken voor bedrijven!

Wij werken graag mee aan jouw plezier!

<widget><id>/Nederland</id><onload>onLoadGoogleMap</onload></widget>
Adres:Frederiklaan 10a vestiging Eindhoven
Postcode:5611 CT
Plaats:Eindhoven
Tel:0485-512251
Email:a.alders@donbv.nl
Website:www.donuitzendgroep.nl

 

Ga terug naar overzicht