Wilt u deel uitmaken van onze EINDHOVEN BUSINESS CLUB? Een actief online en offline businessnetwerk in de regio Eindhoven?

Ledenoverzicht EINDHOVEN BUSINESS CLUB

Benk Groep BV

 

Benk Groep BV

OVER BENK GROEP

Van bellen via VoIP tot werken in de Cloud. Van databeheer op afstand tot automatische toegangsbeveiliging. De opmars van geavanceerde technologie maakt het leven een stuk gemakkelijker. Zeker op zakelijk gebied waar digitalisering organisaties helpt om bijvoorbeeld slimmer te produceren, gerichter samen te werken of sneller te communiceren. Kortom: om klaar te zijn voor de wereld van morgen en daarmee de toekomst.
Persoonlijke aanpak
Wie toekomst zegt, zegt Benk Groep. Ons goed op elkaar ingespeelde team heeft ruime ervaring met het bedenken, leveren en beheren van internet-, telecom-, ICT-, Cloud-, beveiligings- en telematica-oplossingen voor bedrijven en organisaties. Vanzelfsprekend kunt u gebruikmaken van onze uitgebreide support service. Want ook dat kenmerkt de persoonlijke aanpak van Benk Groep: hoge kwaliteit en een uitstekende service.

Klaar voor morgen
Overstappen op glasvezel? Uw eigen telefooncentrale in de Cloud? Een draadloze internettoegang voor klanten? Overal ter wereld toegang tot uw agenda? Slimme domotica-oplossingen installeren? Wat uw vraag ook is: wij denken met u mee, kijken wat bij uw organisatie en medewerkers past en komen met een advies dat u verder brengt. Benk Groep is als onafhankelijke aanbieder niet aan één partij of vaste partner gebonden. Door onze transparante aanpak bent u altijd verzekerd van de beste oplossing. Ook investeren in morgen?

<widget><id>/Nederland</id><onload>onLoadGoogleMap</onload></widget>
Adres:Le Havre 104
Postcode:5627 SV
Plaats:Eindhoven
Tel:040-3036000
Email:mark@benkgroep.nl
Website:www.benkgroep.nl

 

Ga terug naar overzicht