Wilt u deel uitmaken van onze EINDHOVEN BUSINESS CLUB? Een actief online en offline businessnetwerk in de regio Eindhoven?

Ledenoverzicht EINDHOVEN BUSINESS CLUB

WESCO Schoonmaakbedrijf B.V.

 

WESCO Schoonmaakbedrijf B.V.

WESCO vertaalt uw vraag in een op uw situatie afgestemd werkschema waarmee onze medewerkers op basis van resultaatgericht schoonmaakonderhoud het antwoord zijn op al uw vragen en wensen. Simpel en vertrouwd schoon!
Een schone werkomgeving is voor u als organisatie net zo belangrijk als haar medewerkers. Wij zorgen hier voor met inzet van onze opgeleide, vertrouwde en betrokken medewerkers.

 

Vertrouwd schoon betekent ook: altijd inzicht in de schoonmaakactiviteiten van uw organisatie. Als hulpmiddel hebben wij een schoonmaak-app ontwikkeld, waarmee wij én u als organisatie 24/7 real-time de activiteiten kunnen volgen en sturen. Op deze manier krijg u als organisatie inzicht in de schoonmaakactiviteiten bij uw bedrijf via de WESCO-app. Zo ziet u precies welke schoonmaakactiviteit wanneer plaatsvindt in uw organisatie.

De relatiebeheerder en tevens vaste contactpersoon voor uw organisatie is verantwoordelijk voor het gehele schoonmaakonderhoud. Hij of zij bezoekt regelmatig uw pand en onze medewerkers en bespreekt de dagelijkse gang van zaken. Op ons klantenportaal vindt u actuele informatie wat betreft het schoonmaakonderhoud en u kunt er alle op- en aanmerkingen kwijt. Wij houden contact met u als organisatie en nemen met liefde de zorg uit handen.


Een schoon pand: uw visitekaartje!

<widget><id>/Nederland</id><onload>onLoadGoogleMap</onload></widget>
Adres:Esp 224
Postcode:5633 AC
Plaats:Eindhoven
Tel:040-2931207
Email:Wim@wesco.nl
Website:www.wesco.nl

 

Ga terug naar overzicht