Wilt u deel uitmaken van onze EINDHOVEN BUSINESS CLUB? Een actief online en offline businessnetwerk in de regio Eindhoven?

Ledenoverzicht EINDHOVEN BUSINESS CLUB

Mijn PR Dame

 

Mijn PR Dame

U heeft (tijdelijk) iemand nodig die u kan ondersteunen op marketing, communicatie of PR gebied? Voor een interim opdracht voor 3 dagen per week of een aantal uren per maand? Met Mijn PR dame haalt u een ervaren (marketing)communicatie adviseur in huis. No-nonsense en handen uit de mouwen! Dat is Mijn PR dame!

Mijn PR dame is er voor grote en kleine bedrijven. Van bloemist, kledingzaak en restaurant, tot aan de zakelijke dienstverlener! Voor 4 of 40 uur ondersteuning per week of alles er tussenin. Maar ook: interim opdrachten, vervanging van zwangerschapsverlof of een vooraf omschreven opdracht zoals het opfrissen van uw website, organiseren van een klantendag of het compleet verzorgen van die nieuwsbrief die er nu echt moet komen.

Werkelijk niets is haar te gek en door haar jarenlange ervaring als communicatie adviseur en marketeer (o.a. Rabobank) is zij in staat om met de inzet van marketingcommunicatie & PR echt toegevoegde waarde te bieden aan uw bedrijfsvoering.

<widget><id>/Nederland</id><onload>onLoadGoogleMap</onload></widget>
Adres:Elzentlaan 26
Postcode:5611 LN
Plaats:Eindhoven
Tel:06-46899109
Email:lilianne@mijnprdame.nl
Website:www.mijnprdame.nl

 

Ga terug naar overzicht