Wil je meer informatie over de diverse mogelijkheden bij PIONmedia?
Onze magazines of onze actieve Business Club Strictly Business!

Lidmaatschap

Xclusive

 

Vanaf 29 november 2018 is Eindhoven een lifestyle magazine rijker. Niet geheel toevallig heeft Eindhoven sinds kort ook het predikaat 'prettig wonen' gekregen. Xclusive toont met prachtige fotografie en ondersteunde content de mooie mensen, bedrijven en plekjes van Eindhoven. Xclusive richt zich ook op de toekomst van Eindhoven met daarbij alle mooie plannen die er op ons af komen. Mode, cars, buildings, living en heel veel exclusieve artikelen. Eindhoven Business heeft er dus een zusje bij gekregen! Xclusive gaat 4x op jaarbasis verschijnen en u vindt dit prachtige magazine op ruim 500 hotspots in Eindhoven e.o. 

PIONmedia

PIONmedia is een regionale uitgeverij van Business to Business magazines. De meest in het oogspringend zijn Eindhoven Business en het spliternieuwe lifestyle magazine Xclusive! Twee toonaangevende magazines in de regio worden gemaakt door een deskundig team van fotografen, journalisten en natuurlijk door PION zelf. De website www.pionmedia.nl trekt jaarlijks een kleine 35.000 bezoekers en wordt dagelijks gemuteerd. Vanaf 2006 kent de uitgeverij ook een eigen Business Club (Strictly BUSINESS) die ook digitaal aanwezig is op pionmedia.nl. HIGH5 is een kleine groep freelancers die collectief samenwerken en verantwoordelijk zijn voor de talrijke media producties uitgegeven door PIONmedia. Jaarlijks vinden in de maand januari ook de AWARDS verkiezingen plaats. Kortom, een bruisend mediabedrijf met online- en offline mogelijkheden. Goeie Zaken is ook een uitgeeftitel van PIONmedia maar wordt in licentievorm geexploiteerd. 

 

                

Meer over onze magazines 

  

Strictly Business Club

Wij hebben een actieve netwerkclub. Strictly BUSINESS Eindhoven is gekoppeld aan de release van de diverse magazines. Onze ondernemersclub en netwerkclub heeft het volgende doel: 'het uitwisselen van kennis en ervaring, het stimuleren van elkaars ondernemerschap en genereren van opdrachten voor en door de leden'. Nieuwe leden kunnen zich aanmelden via deze website. Jaarlijks vinden er minimaal 8 netwerkevents plaats. Aangevuld met de jaarlijkse Golfdag en NieuwjaarsBorrel & AWARDS uitreikingen!

 

 

 

 Ga naar de leden pagina

 

 

 

Recente magazines

Leden in de spotlight

Bekijk het hele ledenoverzicht

Advertentie

 

 

 

 

Hier vindt u o.a. leuke aanbiedingen uit de regio Eindhoven en alleen van onze leden. Last but not least kunt u op de PIONmedia website alle persoonlijke informatie over onze uitgeverij en Business Club Leden vinden. Ook kunt u de nieuwste magazines en de digitale versies daarvan bekijken.

Word ook lid van onze Business Club

 

Partners

  • Evoluon
  • Baremans Wijnkoperij
  • Softmedia Interactive
  • volvo.jpg
  • 25 jaar PIONmedia!
  • Goergen Keukens