Wil je meer informatie over de diverse mogelijkheden bij PIONmedia?
Onze magazines of onze actieve Business Club Strictly Business!

AWARDS 2019

De AWARDS 2019!

 

Vrijdag 3 januari 2020 waren ruim 300 gasten aanwezig op de drukbezochte Nieuwjaarsreceptie van PIONmedia. De bijeenkomst staat ook in het teken van de uitreiking van de AWARDS van het jaar 2019. Dit jaar werden de Eindhoven Business MAN, WOMAN en COMPANY uitgereikt. Winnaars van het jaar 2019 zijn geworden, Chris Aelberts, Hilde de Vocht en Diederendirrix. 

PIONmedia

PIONmedia is een regionale uitgeverij van Business to Business magazines. De meest in het oogspringend zijn Eindhoven Business en het spliternieuwe lifestyle magazine Xclusive! Twee toonaangevende magazines in de regio worden gemaakt door een deskundig team van fotografen, journalisten en natuurlijk door PION zelf. De website www.pionmedia.nl trekt jaarlijks een kleine 35.000 bezoekers en wordt dagelijks gemuteerd. Vanaf 2006 kent de uitgeverij ook een eigen Business Club (Strictly BUSINESS) die ook digitaal aanwezig is op pionmedia.nl. HIGH5 is een kleine groep freelancers die collectief samenwerken en verantwoordelijk zijn voor de talrijke media producties uitgegeven door PIONmedia. Jaarlijks vinden in de maand januari ook de AWARDS verkiezingen plaats. Kortom, een bruisend mediabedrijf met online- en offline mogelijkheden. Goeie Zaken is ook een uitgeeftitel van PIONmedia maar wordt in licentievorm geexploiteerd. 

 

                

Meer over onze magazines 

  

Strictly Business Club

Wij hebben een actieve netwerkclub. Strictly BUSINESS Eindhoven is gekoppeld aan de release van de diverse magazines. Onze ondernemersclub en netwerkclub heeft het volgende doel: 'het uitwisselen van kennis en ervaring, het stimuleren van elkaars ondernemerschap en genereren van opdrachten voor en door de leden'. Nieuwe leden kunnen zich aanmelden via deze website. Jaarlijks vinden er minimaal 8 netwerkevents plaats. Aangevuld met de jaarlijkse Golfdag en NieuwjaarsBorrel & AWARDS uitreikingen!

 

 

 

 Ga naar de leden pagina

 

 

 

Recente magazines

Leden in de spotlight

Bekijk het hele ledenoverzicht

Advertentie

 

 

 

 

Hier vindt u o.a. leuke aanbiedingen uit de regio Eindhoven en alleen van onze leden. Last but not least kunt u op de PIONmedia website alle persoonlijke informatie over onze uitgeverij en Business Club Leden vinden. Ook kunt u de nieuwste magazines en de digitale versies daarvan bekijken.

Word ook lid van onze Business Club

 

Partners

  • Xclusive
  • Explose
  • Softmedia Interactive
  • stadspaviljoen
  • Goergen Keukens
  • Evoluon