Wilt u ook lid worden van Strictly BUSINESS? Schrijf u dan nu in!

Wilt u deel uitmaken van het businessnetwerk Strictly BUSINESS? Meld u dan aan via onderstaand formulier. U kunt aangeven of u member of partner wilt worden of u kunt vrijblijvend informatie aanvragen. Wij nemen dan contact met u op. Onder dit aanmeldingsformulier vindt u meer informatie over de mogelijkheden terug.

 

Lidmaatschap 1. MEMBER Strictly BUSINESS

€ 200,00 voor een kalenderjaar (lopend van het moment van aanmelding tot 31 december van het lopende jaar). Bij aanmelding na 1 juni van een lopend jaar betaalt u € 125,00 tot 31 december van een lopend jaar. Uitnodiging voor alle BusinessBorrels (netwerkborrel georganiseerd ter gelegenheid van alle uitgaven van Eindhoven Business en Xclusive. Onder het genot van een hapje en drankje ontmoeten adverteerders, ambassadeurs, members en partners elkaar in een gezellige ambiance. Deze BusinessBorrels worden 10 keer per jaar georganiseerd. U ontvangt als member hiervoor een uitnodiging per e-mail. Voor 25 euro extra ontvangt u tevens 6x Eindhoven Business. Alle bedragen zijn exclusief BTW. 

Mocht u willen opzeggen dan ontvangen wij uw opzegging uiterlijk 2 maanden vooraf, te weten voor 31 oktober van een lopend jaar. Wanneer wij geen schriftelijke (post of email) opzegging van u ontvangen hebben, wordt uw lidmaatschap telkens voor een kalenderjaar automatisch verlengd met de daarbij behorende betalingsverplichting.

 

Lidmaatschap 2. PARTNER Strictly BUSINESS

€ 275,00 voor een jaargang na datum aanmelding. Bent u geïnteresseerd in in een PARTNER lidmaatschap, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Idem aan Lidmaatschap 1 maar dan voor 2 personen. Alle bedragen zijn excl. BTW.

 

<widget><id>7</id><onload>onLoadForm</onload></widget>