Magazines

Eindhoven Business

"Eindhoven Business" is "People Business!"

Het zakelijke glossy magazine is bij uitstek de etalage voor openingen, recepties, congressen, Businessclub-bijeenkomsten en tal van andere grootschalige zakelijke evenementen die een zekere actualiteitswaarde in zich dragen. Daarnaast is er in Eindhoven Business ruimte voor onderwerpen die Business en ontspanning combineren. Een of 2 keer per jaar wordt er een XL versie uitgegeven. Tevens wordt er de Eindhoven Business Award uitgereikt.

 

Bekijk alle uitgaves van 'Eindhoven Business'

 

IN Eindhoven

IN Eindhoven! Nieuw glossy stadsmagazine met een bijzondere KIJK! op Eindhoven
E'ven Geduld AUB! is succesvol opgevolgd door de glossy IN Eindhoven.  Onze oplage is inmiddels 7500 en de verspreidingspunten benaderen bijna de 750. Dus elke Eindhovenaar krijgt een eerlijke 'kans' om dit eigentijdse magazine GRATIS te ontvangen. Vanaf het april nummer is het formaat van het magazine veranderd.

 

Bekijk alle uitgaves van 'IN Eindhoven'

 

040mgzn! online magazine voor Eindhoven

040mgzn

 

Het was even wachten op deze 1e editie! Maar na ruim 3 jaar aan voorbereiding, vergaderen en gesprekken voeren is uiteindelijk 040mgzn van start gegaan. Een 1e aanzet tot een digitaal platform. Naast onze reguliere geprinte versies van de magazines is 040mgzn alleen online te zien. In 1e instantie nog geheel vrij via onze social media kanalen maar uiteindelijk gaat 040mgzn wel een app worden. De opzet van 040mgzn is eenvoudig, doeltreffend en actueel. Via een uitgekiend CMS kunnen we rechtstreeks en snel muteren. De advertentie mogelijkheden zijn per week te reserveren en zijn zeer scherp geprijsd. Een nieuw initiatief van PIONmedia en een nieuwe titel in het jubilerende jaar 25!
Tips, opmerkingen, berichten en andere info? Mail naar: info@pionmedia.nl

Bekijk alle uitgaves van '040mgzn! online magazine voor Eindhoven'